Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia

Autor: Silviu Draganescu 27 oct. 2008 Știri auto

Echipament complet in interiorCea mai tare maşină de poliţie existentă în lume era până acum tot un Gallardo, prima generaţie, care a reuşit să facă în 4 ani aproape 140.000 de km de patrulare. Fratele lui, mai tânăr cu un an, are şi el puţin peste 100.000 de km. Acestor doi bolizi li se adaugă de luna aceasta, un Gallardo LP560, în cadrul departamentului de poliţie rutieră Lazio.

Motorul V10 de 560 CP permite maşinii să atingă o viteză de top de 327 km/h, suficientă pentru a putea prinde 99,99% din participanţii la trafic, în cazul în care le trece prin minte că ar putea scăpa de poliţiştii piloţi. 30 la număr, dintre care 3 reprezentante ale sexului frumos, toţi cu un curs de pilotaj sub îndrumarea directă a constructorului italian.

Precum cele două modele deja existente, noul Lambo este echipat cu o serie de echipamente tehnice moderne, un sistem de iluminare aerodinamic şi semnale vizuale cu LED-uri plus un sistem video care şi cu ajutorul GPS-ului determină cu exactitate viteza maşinii urmărite. Noua achiziţie a poliţiei italiene va fi folosită şi în cazuri medicale, având un comportiment refrigerat pentru transportul de organe.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide