Lamborghini Gallardo Spyder a primit un facelift

Autor: Iulian Dnistran 16 oct. 2012 Știri auto

După ce a prezentat la Salonul Auto Paris 2012 facelift-ul pentru cel mai mic model coupe al mărcii, Gallardo LP560-4, Lamborghini a publicat primele imagini cu acelaşi facelift, dar aplicat pe varianta Spyder.

Astfel, cum era de aşteptat, barele de protecţie din faţă şi din spate au primit aceleaşi tăieturi pe care le-au primit şi barele de protecţie de pe varianta coupe. Acestea au acum forme triangulare şi trapezoidale şi sunt ceva mai ascuţite decât pe varianta dinainte de facelift.

La partea tehnică, lucrurile au rămas la fel. Motorul V10 de 5,2 litri dezvoltă tot 560 de cai-putere şi 540 Nm ca înainte. Asta înseamnă că acceleraţia de la zero până la 100 km/h durează doar patru secunde, iar viteza maximă este de 324 km/h.

Pe lângă facelift, Lamborghini a publicat şi detaliile despre o nouă variantă a decapotabilei, denumită Performante Edizione Tecnica. La fel ca varianta coupe Edizione Tecnica, Spyder-ul primeşte un plus de zece cai-putere, anvelope Pirelli P Zero Corsa, discuri de frână ceramice şi un eleron fix în partea din spate.

Lamborghini Gallardo cu facelift, atât varianta coupe, cât şi cea Syder, va ajunge la dealeri în luna noiembrie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide