Lamborghini Gallardo Spyder a primit un facelift

Lamborghini a publicat primele imagini cu facelift-ul pe care l-a primit cel mai mic model decapotabil al mărcii, Gallardo LP560-4 Spyder. La Salonul Auto Paris 2012, italienii au prezentat facelift-ul modelului coupe Gallardo LP560-4.

Lamborghini Gallardo Spyder a primit un facelift Lamborghini Gallardo Spyder a primit un facelift

După ce a prezentat la Salonul Auto Paris 2012 facelift-ul pentru cel mai mic model coupe al mărcii, Gallardo LP560-4, Lamborghini a publicat primele imagini cu acelaşi facelift, dar aplicat pe varianta Spyder.

Astfel, cum era de aşteptat, barele de protecţie din faţă şi din spate au primit aceleaşi tăieturi pe care le-au primit şi barele de protecţie de pe varianta coupe. Acestea au acum forme triangulare şi trapezoidale şi sunt ceva mai ascuţite decât pe varianta dinainte de facelift.

La partea tehnică, lucrurile au rămas la fel. Motorul V10 de 5,2 litri dezvoltă tot 560 de cai-putere şi 540 Nm ca înainte. Asta înseamnă că acceleraţia de la zero până la 100 km/h durează doar patru secunde, iar viteza maximă este de 324 km/h.

Pe lângă facelift, Lamborghini a publicat şi detaliile despre o nouă variantă a decapotabilei, denumită Performante Edizione Tecnica. La fel ca varianta coupe Edizione Tecnica, Spyder-ul primeşte un plus de zece cai-putere, anvelope Pirelli P Zero Corsa, discuri de frână ceramice şi un eleron fix în partea din spate.

Lamborghini Gallardo cu facelift, atât varianta coupe, cât şi cea Syder, va ajunge la dealeri în luna noiembrie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.