Lamborghini Gallardo STS vs. BMW M4. Nu te grăbi să spui că ştii cine câştigă

Avem, aşadar, la linia de start un Gallardo de circuit cu care poţi să mergi pe drumurile publice şi un BMW M4 care a trecut printr-un atelier de tuning.

Lamborghini Gallardo STS vs. BMW M4. Nu te grăbi să spui că ştii cine câştigă Lamborghini Gallardo STS vs. BMW M4. Nu te grăbi să spui că ştii cine câştigă

Dacă vrei un Gallardo care să performeze pe circuit ca niciun alt Gallardo, dar cu care să poţi să mergi totuşi şi la mall din când în când, atunci te gândeşti la Super Trofeo Stradale.  

Iar dacă vrei un BMW frumos şi performant, îţi cumperi un M4. Apoi îl duci la un atelier de tuning, ca să fie frumos şi mai performant. 

Nu ştim care este puterea exemplarului alb din imagine, însă cel roşu livrează 570 de cai-putere şi, mulţumită unei mase reduse la 1.340 de kilograme, performează 0-100 km/h în 3,4 secunde. Şi nu ştim ce făcea tipul din maşina roşie, căci BMW-ul a păşit puternic în faţă la start. 

Însă avântul luat de Gallardo STS l-a plasat, în final, în topul listei celor mai rapide Gallardo-uri nemodificate din lume: primii 400 de metri în 11,1 secunde, cu o viteză la finiş de 212,5 km/h. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.