Lamborghini Gallardo Superleggera nu se mai produce

Lamborghini Gallardo Superleggera a ajuns la sfărşitul perioadei de producţie, ulltimul "taur furios" ieşind de pe porţile fabricii din Sant'Agata Bolognese după o carieră destul de scurtă.

Lamborghini Gallardo Superleggera nu se mai produce Lamborghini Gallardo Superleggera nu se mai produce
Lamborghini Gallardo Superleggera a fost prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cariera variantei Superleggera a durat   aproape un an, în cadrul aceluiaşi salon, desfăşurat în acest an, fiind prezentat LP560-4, următorul descendent al gamei Gallardo.

Ediţia limitată Gallardo Superleggera se lăuda cu 530 CP, un sprint până la 100 km/h de 3.8 secunde şi o viteza maximă de 315 km/h. Aceste cifre nu mai par însă aşa de impresionante prin apariţia modelului Gallardo LP560-4, bolid cu 560 de cai şi cu performanţe dinamice îmbunătăţite 3,7 secunde până la 100 km/h şi 325 km/h viteză maximă.
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.