Lamborghini Gallardo Superleggera vs Ducati 1098

Rivalitatea dintre maşini şi motociclete este bine cunoscută şi apreciată de o mare parte dintre amatorii de senzaţii tari. Duelul unui Lamborghini Gallardo Superleggera cu un Ducati 1098 se integrază perfect în peisaj.

Lamborghini Gallardo Superleggera vs Ducati 1098 Lamborghini Gallardo Superleggera vs Ducati 1098
După cum era de aşteptat, câştig de cauză are motocicleta, datorită unui raport kg/CP net superior lui Gallardo Leggera. Chiar dacă acesta este unul dintre cel mai rapide modele de serie Lamborghini. Cu un sprint 0-100 km/h de numai 3,8 secunde şi un motor V10 de 530 CP, hypercarul nu este un adversar redutabil pentru cei 160 CP ai motorului V2 de 1,1 litri, care echipează Duccati 1098, motocicleta fiind de departe mult mai rapidă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.