Lamborghini Huracan de 1000 de CP, tunat în Rusia. Să închidă cineva robinetul de cai putere – VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2017 Știri auto

Huracan este favoritul tunerilor, iar firma rusească GoshaTurboTech este una dintre cele mai bune din domeniu. Tunerii ruşi i-au adăugat două compresoare motorului V10 de 5.2 litri cu aspiraţie naturală, care, împreună cu câteva ajustări pe care nu le-au divulgat, şi-a mărit producţia de la 601 la peste 1.000 de CP. 

Chiar dacă nu au vorbit clar despre noile specificaţii, au fost mai mult decât dispuşi să demonstreze ce poate face supercarul lor, în timpul câtorva runde la evenimentul „Rolling50 1000”.

Potrivit celui care a încărcat videoclipul pe YouTube, Huracan a atins o viteză maximă de 344,60 km / h (213,75 mph) la sfârşitul unei runde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide