Lamborghini Huracan Performante Spyder. URAGANUL de 600 de cai ”loveşte” Geneva - VIDEO

Noul Huracan Performante Spyder are un acoperiş ...

Lamborghini Huracan Performante Spyder. URAGANUL de 600 de cai ”loveşte” Geneva - VIDEO Lamborghini Huracan Performante Spyder. URAGANUL de 600 de cai ”loveşte” Geneva - VIDEO

Acum un an Lamborghini a dezvăluit versiunea hardcore Huracan Performante. Acum, italienii au venit cu ceva şi mai nou - Huracan Performante Spyder. Fătă îndoială acesta a făcut furori la Geneva Motor Show.

Noul Huracan Performante Spyder are un acoperiş soft-top ca cărui deschidere se face în 17 secunde. Sub capotă se află un V10 de 5.2 litri cu aspiraţie naturală care dezvoltă  631 CP şi cuplu de 600 Nm. 

Citeşte şi Primul Duster cu şenile a intrat în posesia Jandarmeriei din Braşov - VIDEO

Sprint-ul de la 0 la 100 km / h a scăzut de la standardul Spyder de 3,4 secunde la 3,1. Viteza maxima este identică - 325 km / h.

La fel ca Performante Coupe, noul Spyder beneficiază de o suspensie îmbunatăţită, direcţie mai responsive şi tracţiune integrală permanentă. 

Pasionaţii pot comanda deja noul Lamborghini Huracan Performante Spyder pe diferite pieţe din întreaga lume, dar vor trebui să aştepte cel puţin până în vară pentru a se livra.

Preţurile încep de la 219.585 dolari în Europa, 195.077 de lire în Regatul Unit şi 308.859 de dolari în SUA. 

GALERIE FOTO

Citeşte şi Toţi şoferii care sunt opriţi în trafic rămân cu maşinile ”marcate” de poliţişti. Care este motivul

Citeşte şi Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.