Lamborghini Huracan se dă în spectacol în faţa camerei. VIDEO

Urmaşul lui Lamborghini Gallardo, pe numele său Huracan, este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva 2014. Până atunci, "taurul" a fost surprins la filmările unei reclame.

Misterios înainte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Geneva 2014, Lambo Huracan nu este la fel de reţinut în faţa camerelor video. Ştim deja că exotica dispune de un V10 de 5,2 litri ce dezvoltă peste 600 CP. Ce ne mai lipsea era un video cu "taurul" în acţiune. Şi l-am primit, graţie celor car au asistat la filmările unui spot comercial, cu Huracan în rolul principal.

Credem că ne veţi da dreptate când spunem că lui Huracan îi stă senzaţional "îmbrăcat" în portocaliu. Staţi totuşi cu urechile ciulite pe videoclip, pentru că cel mai nou model Lamborghini este destul de zgomotos. În sensul bun.

Iată şi trailerul de la reclama filmată mai sus. Oare cum va arăta produsul finit? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.