Lamborghini în impas în USA

Cel mai important dealer Lamborghini din America şi implicit cel mai important la nivel global a dat faliment. Să fie de vină oare criza economică?

Lamborghini în impas în USA Lamborghini în impas în USA

Lamborghini Orange County vindea anual 10% din totalul de automobile comercializte de marca italiană la nivel global. Printre clienţii fideli ai acestei reprezentanţe se numărau Kobe Bryant, Dennis Rodman, Elton John sau Sharon Stone.

Fără nicio explicaţie însă dealerul şi-a închis porţile. Şi pe lângă ipoteza crizei economice care a afectat vânzările, deşi vorbim de cel mai important centru comercial Lamborghini din întreaga lume, care nu ar fi trebuit să fe primul pe lista restructurărilor, există speculaţia, mai plauzibilă, a unei spălări de bani.

Totuşi, în Orange County mai mulţi dealeri şi-au închis porţile în această perioadă, incluzând Nissan, Chevrolet sau Dodge, constrânşi de vânzările slabe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.