Lamborghini, Lexus şi alte maşini de lux redesenate în pickupuri pentru oameni gospodari - FOTO

Maşinile de mai jos au fost ...

Lamborghini, Lexus şi alte maşini de lux redesenate în pickupuri pentru oameni gospodari - FOTO Lamborghini, Lexus şi alte maşini de lux redesenate în pickupuri pentru oameni gospodari - FOTO

Precedentul a fost creat de Mercedes-Benz Clasa X, însă va mai trece ceva timp până când le vom vedea materializate şi pe cele de la Lamborghini, Lexus sau Rolls-Royce. Deocamdată este greu de imaginat un Bentley cu benă, însă ... niciodată să nu spui niciodată. 

Maşinile de mai jos au fost desenate de Neomam Studios, iar ele ne oferă o privire în viitorul camionetelor de lux. Colecţia de maşini cuprinde un Bentley cu o estetică mai robustă, cu suspensii puternice şi părţi spaţioase pentru încărcare. Un Lotus Elise remodelat oferă un spaţiu de marfă îmbunătăţit, care îi permite şoferului să se îndrepte direct de la birou spre pârtiile de schi. 

Lamborghini Urus 

Bentley Mulsanne

Lexus LF-LC

Jaguar F-pace

Ford Fiesta RS

Rolls-Royce Cullinan

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.