Lamborghini Murcielago LP640 la revizie

Pentru un schimb de ulei, proprietarul unui Lamborghini Murcielago LP640 a trebuit să cheltuiască 30.000 de euro doar pentru transportul până la service-ul autorizat.

Lamborghini Murcielago LP640 la revizie Lamborghini Murcielago LP640 la revizie

Şeicul arab, propriertarul supercarului a preferat să-şi transporte Lamborghini-ul de 300.000 euro din Qatar până în Londra pe o distanţă de 10.000 km, doar pentru a-i face un simplu schimb de ulei. Pentru această operaţiune, magnatul arab a scos din buzunar nu mai puţin de 30.000 euro, o sumă exagerat de mare în comparaţie cu o revizie „normală” care costa 7.000 euro.

Voi nu credeţi că l-ar fi costat mai puţin pe proprietar dacă-i aducea pe mecanici în Qatar?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.