Lamborghini Murcielago LP640 Superveloce

Potrivit declaraţiilor preşedintelui Lamborghini, Stephan Winkelmann, nu este cazul, însă nu este exclus ca şi ei să aibă oameni care se răzgândesc.

Lamborghini Murcielago LP640 Superveloce Lamborghini Murcielago LP640 Superveloce

Se pare că italienii testează intensiv o versiune foarte uşoară a modelului LP640, menită să impresioneze printr-o acceleraţie agresivă în dauna unei viteze maxime reduse. Potrivit celor de la Carmagazine, noul model va beneficia de o cutie de viteze cu rapoarte scurte, ce va ţine motorul cât mai aproape de 8000 rpm, evident, sacrificând din viteza maximă, ce va scădea cu 16 km/h până la 320 km/h. În schimb acceleraţia până la prima sută de km se va efectua în doar 3 secunde.

Noul model va purta numele Superveloce, super viteză în italiană şi va combina puterea de 640 CP cu o greutate scăzută cu 100 kg pentru a rezulta un raport putere/greutate de 409 CP pe tonă. Această performanţă se realizează prin adaptarea frânelor ceramice, debarasarea de toate accesoriile din interior cu excepţia celor strict necesare sau prin folosirea prezoanelor din titaniu. Lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie şi sunt aşteptate preţuri de aproape 400.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.