Lamborghini Reventon - livrări încheiate

Lamborghini-ul Reventon cu numărul 20, ultimul din seria hiperexclusivistă şi cel mai puternic Lambo din istorie, a intrat în posesia clientului său.

Lamborghini Reventon - livrări încheiate Lamborghini Reventon - livrări încheiate

Lamborghini Reventon este cel mai râvnit Lamborghini din era modernă a mărcii, dar doar 20 au părăsit poarta fabricii, iar ultimul tocmai ce a intra în posesia viitorului client. Norocosul posesor este un britanic, a cărui identitate a rămas ascunsă pentru a îl proteja, dar ne imaginăm că este unul dintre cei foarte bogaţi, pentru că şi-a permis să plătească 1 milion de lire pentru el.

Pentru cei care mai doresc unul, există însă posibilitatea aftermarket. Una dintre cele 20 de rarităţi automobilistice fiind disponibilă de vânzare chiar pe Autopro.ro. Modelul pus în vânzare costă 1.624.350EUR, dar ţinând cont că stocul deja s-a epuizat, este posibil ca preţul la Reventon să crească brusc, fiind probabil un clasic în devenire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.