Lamborghini Urus, testat pe un drum fără limită de viteză. Iată cum accelerează până la 300 de km/h - VIDEO

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus, testat pe un drum fără limită de viteză. Iată cum accelerează până la 300 de km/h -  VIDEO Lamborghini Urus, testat pe un drum fără limită de viteză. Iată cum accelerează până la 300 de km/h - VIDEO

SUV-ul Lamborghini Urus a fost anunţat încă din 2012, iar lansarea oficială a avut loc la sfârşitul anului trecut. Performanţele sunt pur şi simplu uimitoare pentru un automobil de 2.200 kg. Atinge 100 km/h în 3,6 secunde şi are o viteză maximă de 305 km/h graţie unui motor de 4 litri pe benzină V8 twin-turbo ce produce 650 CP şi un cuplu de 850 Nm. 

Ca o comparaţie, Gallardo LP560-4 are aproximativ 700 de kg şi utilizează un motor V10 aspirat natural, spre deosebire de V8-ul lui Urus. Gallardo atinge 100 km / h în 3.7 secunde, ceea ce îl face cu 0,1 secunde mai lent decât Urus.

Gallardo are o viteză maximă mai mare - 325 km / h, comparativ cu 305 km / h ai lui Urus, dar chiar şi aşa cifrele sunt consistente. 

Modul Corsa scoate la iveală performanţele motorului şi ale suspensiei, iar asta s-a văzut într-un test de viteză la care a fost supus Urus. Iată care a fost rezultatul.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.