Lamborghini va face un SUV, nu un coupe cu 4 uşi

Autor: Oraan Mărculescu 05 oct. 2011 Știri auto
Lamborghini va face un SUV, nu un coupe cu 4 uşi

Până nu demult, Lamborghini era un producător exclusivist, pentru care numărul redus de exemplare era foarte important în politica de imagine. Acum, însă, patronul VAG aplică politica creşterii profiturilor şi producţiei, producătorul italian având obiectivul de a ajunge la vânzări de 3.000 de unităţi anual.

Prin urmare, era nevoie de un model vandabil, iar cei de la AutoBild ne anunţă că este vorba de un Lamborghini SUV – VEZI AICI RANDĂRILE.

Deşi la Salonul Auto Paris 2008, italienii ne prezentau un inedit coupe cu 4 uşi Lamborghini Estoque, văr foarte bun cu Porsche Panamera, iată că, mai nou, oficialii mărcii au renunţat la ideea de limuzină pentru cea de SUV. Care, după cum o demonstrează Porsche Cayenne, e mult mai promiţătoare din punct de vedere al vânzărilor.

Noul Lamborghini SUV este parţial confirmat oficial, nefiind cunoscute date mai concrete despre acest proiect. Totuşi, modelul va fi conceput în paralel cu viitorul Bentley SUV, platforma tehnică urmând a proveni de la Porsche Cayenne. SUV-ul Lamborghini promite un sistem de propulsie hibridă, care va oferi în jur de 600 CP, iar designul maşinii va fi foarte agresiv, în timp ce setările trenului de rulare vor miza pe sportivitate.

Rămâne de văzut dacă în 2012 vom avea parte de un concept premergător al noului Lamborghini SUV.

CREDEŢI CĂ SUV-UL LAMBORGHINI VA AVEA SUCCES COMERCIAL?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide