Lamborghini Zagato Raptor - scos la licitaţie

Credeaţi că Reventon este cel mai exclusivist model Lamborghini? Nici pe departe, Lamborghini-ul fără pereche se cheamă Zagato Raptor şi îşi caută chiar acum un proprietar.

Lamborghini Zagato Raptor - scos la licitaţie Lamborghini Zagato Raptor - scos la licitaţie

Lamborghini Zagato Raptor este un model fără pereche la propriu, fiind creat într-un singur exemplar pentru Salonul de la Geneva din 1996. Conceptul a împrumutat mare parte din mecanica lui Diablo VT, dar după cum se poate observa nu şi-a lăsat prea mult amprenta asupra gamei Lamborghini şi a influenţat mai degrabă modelul Spyker C12 Zagato. Modelul a fost dezvoltat împreună cu campionul elveţian la sanie Alain Wicki, dar nu a ajuns în producţia de serie.

Sub capotă se află vârful de gamă Lambo de la acea vreme, V12-le de 492 CP, dar din păcate aceştia nu vor putea fi etalaţi pe drumurile publice, pentru că modelul nu este omologat pentru circulaţie rutieră. Totuşi pentru cei dornici, acesta este scos la licitaţie la show-ul din Pebble Beach de către casa Blackhawk Collection.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.