Lancia Delta

Legendara Lancia Delta va fi readusă la viaţă cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Primele imagini care au fost date publicităţii ne prezintă un model matur, care are toate şansele să devină următorul bestseller al grupului italian.

Construită pe platforma tehnică al lui Fiat Bravo, noul model cu cinci uşi, Lancia Delta, prezintă o serie de elemente de design dinamice, precum spoilerul faţă, grila radiatorului, dar şi desenul jantelor din aliaj. Din punct de vedere dimensional noua maşină are o lungime de 4,5 metri, o lăţime de 1,8 metri şi o înalţime de 1,5 metri, ceea ce se poate traduce printr-un habitaclu încăpător.

Lancia Delta În ceea ce priveşte interiorul, Lancia Delta va beneficia de o serie de dotări opţionale premium cum ar fi tapiţeria din piele Alcantara, inserţii din aluminiu sau acoperişul panoramic.

Lancia Delta va beneficia de motorizări cu cilindree redusă atât pe benzină, cât şi diesel, propulsoare care vor dezvolta puteri cuprinse între 120 CP şi 200 CP. Întreaga gamă va îndeplini normele de poluare euro 5. Transmisia se va face fie prin intermediul unei cutii cu şase trepte de viteze, fie ea manuală sau automată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.