Lancia Delta HF Integrale - speculaţii

Lancia Delta s-a consacrat sub versiunea Integrale, dar ultima generaţie se îndepărtează radical de la specificul iniţial. Acest lucru nu îi opreşte însă pe pasionaţi să viseze cu ochii deschişi şi să îşi exerseze imaginaţia...

Lancia Delta HF Integrale - speculaţii Lancia Delta HF Integrale - speculaţii

Lumea auto spera mai multă sportivitate de la noua Lancia Delta, dar italienii au mers pe cartea premium, compacta peninsulară aspirând mai degrabă la lifestyle decât spirit competiţional. Fanii mărcii însă au pus mâna pe mouse şi-au pregătit layerele în Photoshop şi au scos asta: Lancia Delta HF Integrale în varianta digitală.

Modelul pare special creat pentru WRC, fanii motorsportului fiind foarte entuziasmaţi de posibilitatea unui Delta, turbo şi cu tracţiune integrală, care să facă iarăşi legea în motorsport. Vestea proastă este că Lancia nu schiţează nicio intenţie de a produce un model cu asemenea valenţe şi până atunci entuziaştii se pot delecta doar cu vârful de gamă 1.8 litri turbo de 200 Cp şi tracţiune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.