Lancia ia 5 stele la Euro NCAP

Noul model care va fi lansat şi în România în această toamnă a demonstrat că îşi protejează foarte bine pasagerii adulţi. Însă pentru copii a obţinut doar 3 puncte.

Lancia ia 5 stele la Euro NCAP Lancia ia 5 stele la Euro NCAP

Lancia Delta - o masina sigura pentru adultiTestele Euro NCAP au demonstrat că Lancia Delta este o maşină sigură pentru adulţi însă nu şi pentru copii lor. Cele trei puncte oferite pentru protecţia copiilor le oferă acestora o protecţie adecvată unui impact mai slab, însă dacă impactul creşte în intensitate protejarea acestora este slăbită.

Pietonii ar trebuie sa fie atenţi când se apropie o Lancia Delta, mai ales una care are viteză foarte mare, deoarece pentru protejarea lor maşina italiană a luat doar 2 puncte. În cazul unui impact capul şi picioarele pietonilor sunt slab protejate. Dar cu puţină atenţie din partea participanţilor la trafic maşina asta are slabe şanse de a lăsa victime.

Pentru a ajunge la acest rezultat maşina a trecut prin câteva sute de teste. Aşadar putem considera că s-a descurcat mai mult decât onorabil, mai ales datorită protejării maxime a adulţilor. Dotările care sporesc protecţia oferită de maşină sunt: 6 airbaguri, tetiere anterioare active, sistemul ISOFIX, sistemul ESP de ultimă generaţie.

VEZI TOATE ANUNŢURILE LANCIA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.