Lancia lucrează la o Delta mai mică

Producătorul italian are de gând să lanseze un model ce se va situa între Delta şi Ypsilon, unul care poate va reuşi mai mult să aducă aminte de vechea Delta.

Lancia lucrează la o Delta mai mică Lancia lucrează la o Delta mai mică
Lancia lucrează la un model mai mic, cunoscut sub denumirea Deltina, reise din declaraţiile lui Olivier Francois, CEO Lancia: "Simţim că există spaţiu pentru încă un model între Ypsilon şi Delta. În termeni de design, credem că am identificat deja produsul cel mai bun. Acum ne aflăm în stadiul studiului de fezabilitate."

Producătorul italian trebuie să lucreze la extinderea gamei, vânzările europene de doar 300.000 de unităţi fiind reduse, practic un asemenea număr de maşini Mercedes-Benz vânzând doar din modelul C-Class.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.