Lancia Musa

Autor: Dan Vache 30 aug. 2007 Știri auto
Lancia Musa

După experienţa pe care au avut-o anul trecut, Lancia va continua să lucreze împreună cu cei din industria cinematografică, fiind prezentă şi de această dată la al-64-lea Festival de Film Internaţional.

La acest eveniment, vor lua parte 30 de maşini Lancia, inclusiv modelele Musa, Phedra şi Thesis. Ele vor reprezenta eleganţa maşinilor italieneşti şi vor însoţi starurile de cinema până la locul de întalnire, pe covorul roşu. De asemenea, cele 30 de maşini vor purta steaguri cu simbolul Expoziţiei Internaţionale de Artă Cinematografică – o statuetă sub forma unui leu de aur, steaguri cu culorile Italiei si cu logo-ul Festivalului de Film International.

Marca Lancia a ales acest eveniment pentru a pune în evidenţă, în premieră mondială, noul model Musa, un semn că firma are intenţia de a continua fabricarea de noi modele remarcabile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide