Lancia Musa

Pentru al doilea an consecutiv, Lancia va fi sponsorul principal la cel de-al 64 lea Festival de Film Internaţional, unde îşi va face prezenţa şi noul model Musa.

Lancia Musa Lancia Musa

După experienţa pe care au avut-o anul trecut, Lancia va continua să lucreze împreună cu cei din industria cinematografică, fiind prezentă şi de această dată la al-64-lea Festival de Film Internaţional.

La acest eveniment, vor lua parte 30 de maşini Lancia, inclusiv modelele Musa, Phedra şi Thesis. Ele vor reprezenta eleganţa maşinilor italieneşti şi vor însoţi starurile de cinema până la locul de întalnire, pe covorul roşu. De asemenea, cele 30 de maşini vor purta steaguri cu simbolul Expoziţiei Internaţionale de Artă Cinematografică - o statuetă sub forma unui leu de aur, steaguri cu culorile Italiei si cu logo-ul Festivalului de Film International.

Marca Lancia a ales acest eveniment pentru a pune în evidenţă, în premieră mondială, noul model Musa, un semn că firma are intenţia de a continua fabricarea de noi modele remarcabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.