Lancia Powerboat şi Catrinel Menghia

Lancia nu se prea afirmă în industria auto în ultima vreme, dar compensează pe partea nautică, lansând o barcă cu motor de viteză. Ambarcaţiune care este asortată cu celebrul model Catrinel Menghia.

Această barcă cu motor este prima din istoria Lancia, dar poate fi cu uşurinţă încadrată la categoria supersportive, dezvoltând 1.120 CP. Puterea provine din două motoare Diesel N67-560, furnizate de cei de la Fiat Powertrain Technologies.  Masivele motoare pot lansa ambarcaţiunea la o viteză de 55 noduri marine, adică peste 100 km/h., dar pe lângă viteză această exclusivistă jucărie a celor bogaţi, oferă şi foarte mult lux. Cu o lungime de 13,10 metri este perfectă pentru o craozieră pe mare cu cei mai buni prieteni.

Pe punte pot face plajă patru persoane, iar atunci când soarele este prea puternic acoperişul retractabil oferă umbra necesară. De asemenea, interiorul are finisaje de lux, cu un LCD de mari dimensiuni, un mini bar şi o cabină de duş compactă.

Despre Catrinel Menghia o să vă spun doar că nu vine la pachet cu barca. Iar asocierea ei cu Lancia vine ca parte a parteneriatului cu Martini, companie care a colaborat cu marca de automobile în crearea primei bărci cu motor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.