Lancia Ypsilon Versus

Dacă nu ştiaţi Versus este o marcă deţinută de Versace. Şi tocmai a lansat o ediţie specială a citadinei Ypsilon.

Lancia Ypsilon Versus Lancia Ypsilon Versus

Interiorul este originalDoar 500 de exemplare din modelul maroniu vor fi asamblate începând cu luna martie a anului viitor, însă premiera oficială va avea loc peste câteva zile la Salonul Auto de la Paris. Dar ce avem schimbat faţă de o Lancia Ypsilon de serie? În primul rând avem un paintjob special, atât în culoare cât şi şi în model.

Apoi jantele de 16 inch din aliaj vopsite în ton cu întreaga caroserie sunt asortate cu mânerele uşilor sau tapiţeria interioră. Ideea de bază este simplă: culoarea dominantă este bronzul. Noi însă ne tot întrebăm: de ce vrea Lancia în continuu să se depărteze de trecutul său glorios din raliuri? Probabil din raţiuni economice.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.