Land Rover 60th Anniversary Defender Special Edition

Defenderul este un model mereu tânăr, ce a ajuns acum la 60 de ani de la apariţie să fie în mare măsură identic cu primul exemplar ce a ieşit pe porţile fabricii.

Land Rover 60th Anniversary Defender Special Edition Land Rover 60th Anniversary Defender Special Edition
Menită să celebreze aniversarea a 60 de ani de Defender, versiunea SVX este considerată de Land Rover ca una din cele mai stilate şi mai potente ale icoanei britanice Defender. Ediţia va fi limitată la 200 de exemplare, dintre care 140 soft top şi 60 station wagon şi se va diferenţia printr-o personalizare cu logo-uri specifice, blocuri optice clare, o culoarea exterioara tipică, praguri tubulare, jante din aliaj şi o grila faţă de un crom satinat.

În interior regăsim scaune Recaro, un sistem audio nou cu subwoofer şi suport pentru USB şi iPod şi o plăcuţă cu un numar unic de inregistrare. Ediţia aniversară Land Rover a avut premiera azi la British Red Cross Ball în Londra şi va intra în producţie din primăvara lui 2008, urmând ca livrările să înceapă abia în vară. Preţurile vor fi anunţate luna viitoare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.