Land Rover anulează G4 Challenge

Land Rover a anunţat că a anulat competiţia G4 Challenge din 2009, deşi selecţiile naţionale au avut loc deja. Încă un eveniment sportiv care cade pradă crizei economice mondiale.

Land Rover anulează G4 Challenge Land Rover anulează G4 Challenge

Oficialii Land Rover au decis suspendarea competiţiei G4 Challenge în 2009, preferând concentrarea cât mai eficientă a resurselor în dezvoltarea noilor modele - oricum, criza economică mondială a făcut ca şi Land Rover să intre în pauză cu uzinele sale şi să ceară ajutoare de la guvernul britanic.

Totuşi, în funcţie de cum va evolua lumea auto, se speră ca din 2010 această competiţie Land Rover renumită să fie reluată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.