Land Rover Defender SVX. Maşina vedetă din James Bond este de vânzare - FOTO

Vezi acest Land Rover? Seamănă cu cel din filmul Spectre, nu? Ei bine, chiar el este...

Land Rover Defender SVX. Maşina vedetă din James Bond este de vânzare -  FOTO Land Rover Defender SVX. Maşina vedetă din James Bond este de vânzare - FOTO

Vezi acest Land Rover? Seamănă cu cel din filmul Spectre, nu? Ei bine, chiar el este. Sau unul dintre ele, oricum. La filmarea celui de-al 24-lea film James Bond, producătorii au avut un contract special cu Land Rover, care presupunea livrarea a  zece Defender vopsite în culoarea Santorini Black

Apoi le-au trimis la specialistul Land Rover, Bowler, care le-a îmbunătăţit şi mai mult. Cele zece maşini au fost echipate cu anvelope de 37 de inci, amortizoare Bilstein şi motoare modificate de la 120 la 185 de CP. 

Vehiculul rezultat a fost numit Land Rover Defender SVX Concept, iar în timp ce majotitatea dintre ele au fost distruse filmări, acesta a supravieţuit intact.

A fost folosit doar pentru înregistrări video şi ulterior a fost vândut unui client privat, care l-a trimis apoi pentru a fi vândut la o licitaţie în Londra, care va avea loc în septembrie. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.