Land Rover Defender SW 110 SVX

Construită pentru a celebra 60 de ani de carieră, ediția specială SVX este acum disponibilă și în varianta SW, capabilă să transporte șapte persoane.

Land Rover Defender SW 110 SVX Land Rover Defender SW 110 SVX
Land Rover Defender 110 SVXDebutul noii versiuni a avut loc inițial pe modelul cu soft top, pentru ca acum aceasta să fie prezentă și pe modelul de gabarit mărit, cu șapte locuri, în configurație break. Oficialii Land Rover preconizează că vor asambla un total de 1800 de unități, toate disponibile doar în culoarea neagră, cu o grilă față restilizată, jante din aluminiu unice și blocuri optice cu LED-uri.

Interior este garnisit cu scaune Recaro, detalii din aluminiu, un sistem audio nou cu subwoofer și compatibilitate USB și iPod, tabloul fiind completat de un sistem de navigație Garmin.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.