Land Rover face cel mai frumos cadou de Valentine's Day unor băieţi din Noua Zeelandă

Ştii, când te gândeşti la Valentine's Day, ideile de cadouri ar trebui să meargă puţin mai departe de o ciocolată în formă de inimă sau o cină romantică. Şi se pare că britanicii de la Land Rover ştiu asta, fiindcă au făcut cel mai frumos cadou de ziua îndrăgostiţilor - însă pentru nişte băieţi îndrăgostiţi de o maşină.

Land Rover face cel mai frumos cadou de Valentine's Day unor băieţi din Noua Zeelandă Land Rover face cel mai frumos cadou de Valentine's Day unor băieţi din Noua Zeelandă

Patru prieteni buni din Noua Zeelandă au cumpărat, în urmă cu mulţi ani, un Land Rover Series I cu care au cutreierat ţara în lung şi-n lat. După câţiva ani, maşina a trecut în plan secund, fiindcă a venit vremea pentru însurătoare, copii şi viaţa de familie, aşa că bătrânul Land Rover s-a transformat, uşor-uşor, într-o epavă.

Aşa că băieţii au hotărât, cu greu, să pună maşina la vânzare. Iar aici începe povestea să fie interesantă, fiindcă bunicul Defenderului de azi a fost cumpărat chiar de cei de la Land Rover, care l-au restaurat şi l-au returnat băieţilor. Ai mai jos un videoclip emoţionant, care îţi arată că iubirea are nenumărate forme.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.