Land Rover Freelander - rechemare service

Din cauza unei probleme la ghidajul sun-roof-ului, acesta se poate bloca şi poate rămâne deschis sau, mai rău, poate "zbura" din cauza turbulenţelor de aer.

Land Rover Freelander - rechemare service Land Rover Freelander - rechemare service
Maşinile afectate de această posibilă defecţiune au fost produse între Noiembrie 2006 şi Ianuarie 2008, fiind în număr de aproximativ 44.000 în întreaga lume - 1.200 dintre acestea sunt în Germania.

Conform oficialilor Land Rover, posesorii vor fi înştiinţaţi în scris pentru a se prezenta în service, unde operaţiunile de remediere se estimează că nu vor depăşi o jumătate de oră. Reparaţia va consta în montarea unor blocaje adiţionale, care să împiedice trapa să iasă din ghidaj.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.