Land Rover îşi cinsteşte posesorii de clasice cu divizia Heritage

La cât de bogată este istoria Land Rover, un departament care să se ocupe de vehiculele clasice încă aflate în viaţă este cel mai natural gest cu putinţă. Jos pălăria, Land Rover!

Land Rover îşi cinsteşte posesorii de clasice cu divizia Heritage Land Rover îşi cinsteşte posesorii de clasice cu divizia Heritage

Divizia Heritage a Land Rover se va ocupa de modelele care au ieşit din producţie cel mai târziu acum 10 ani în urmă, oferind soluţii de service şi piese de schimb pentru proprietarii a căror dragoste pentru offroaderele Land Rover dăinuie de zeci de ani. 

Conform lui John Edwards, Managing Director la Jaguar Land Rover Special Operations, „se estimează că circa 70% dintre toate Land Roverurile produse începând cu 1948 încă se află în viaţă, aşa că vorbim de o bază de proprietari pasionaţi care să se bucure de sprijinul Land Rover Heritage”. 

Divizia Heritage este parte a departamentului Jaguar Land Rover Special Operations, care se ocupă şi de modelele clasice Jaguar. De asemenea, JLRSO dezvoltă şi concepte speciale, alături de versiuni exclusiviste ale modelelor de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.