Land Rover îşi prezintă vedetele de film

Land Rover îşi va prezenta la LANDROVERmax!, în Marea Britanie, între 28 şi 30 august cele mai importante modele ale sale participante în filme sau diverse emisiuni TV.

Alături de vedetele Land Rover, vor mai fi prezente şi alte modele speciale ale mărcii britanice, într-un eveniment care va atrage fanii din întreaga lumea. Printre acestea îl regăsim de exemplu şi pe Buster, un Land Rover 110 din 1986, cu un motor V8 de 4,5 litri, un model modificat şi deţinut de către Richard Hammond. Modelul armatei britanice, SAS Desert Patrol 110 va fi şi el prezent la eveniment.

Dintre vedetele micului şi marelui ecran amintim de Land Rover City Cab, din filmul Judge Dredd al lui Sylvester Stallone, nu mai puţin de 31 de exemplare fiind realizate pentru acţiunea ce se realiza în anul 2139. Şi nu în cele din urmă, la expoziţie va putea fi admirat şi modelul Land Rover 110 pe care la Angelia Jolie l-a condus în Tomb Raider.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.