Land Rover va asambla maşini în China şi India

Tata doreşte să asambleze modele Land Rover în China şi India, motivul principal fiind evident cel legat de reducerea costurilor.

Land Rover va asambla maşini în China şi India Land Rover va asambla maşini în China şi India

Pentru moment Tata vrea să asambleze modelele Land Rover în fabricile din India, pentru extinderea capacităţilor de producţie în China fiind deschise deja tratative cu producători locali. Astfel, indienii doresc nu doar să scadă costurile de producţie, dar şi pe cele de export în Asia şi Australia. Întrebarea care vine este una naturală: poate totuşi Tata să păstreze calitatea la un nivel suficient de ridicat?

Un răspuns optimist ar fi da, mai ales, dacă luăm în calcul ultimele veşti cu privire la rezultatele financiare. Land Rover şi Jaguar au reuşit din ianuarie până în iunie 2010 să obţină un profit de 348 de milioane de dolari, ceea ce, pe vremea când mărcile britanice se aflau în posesia Ford, era aproape ceva de neimaginat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.