Lansare surpriză de la Dacia în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016

Dacia va fi prezentă anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, unde, conform ...

Lansare surpriză de la Dacia în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016 Lansare surpriză de la Dacia în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016


Dacia va fi prezentă anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, unde, conform Profit.ro, urmează să lanseze un nou model în ediţie limitată, precum şi cutia de viteze robotizată Easy-R, lansată toamna trecută în Franţa.

Grupul francez Renault a prezentat atunci, în premieră, cutia manuală automatizată Easy-R, o soluţie cu două pedale pentru modelele Dacia Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. Această cutie de viteze dispune de două moduri de funcţionare, Drive şi Manual. În Drive schimbarea treptelor este făcută de către calculator, iar în Manual treptele sunt schimbate de către şofer.

Grupul francez va mai lansa, odată cu noul model Dacia, două modele Renault din clasa C şi o ediţie high-end a vehiculului electric ZOE, denumită ZOE Swiss Edition.

ProMotor va fi prezent la acest Salon aşa că vă vom ţine la curent cu noutăţile. În perioada întâi şi doi martie evenimentul va fi deschis pentru presă, urmând ca Salonul să fie deschis pentru public între 3 - 13 martie.


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.