Lansarea comercială a lui Chevrolet Volt

Chevrolet, după cum chiar oficialii se exprimă, a deschis astăzi “buticul” la Chevrolet Volt, anunţând şi preţul cu care acest automobil se va vinde în S.U.A.

Lansarea comercială a lui Chevrolet Volt Lansarea comercială a lui Chevrolet Volt

General Motors a anunţat astăzi că dealerii Chevrolet americani selectaţi au început să preia comenzi pentru modelul Chevrolet Volt 2011, primul autovehicul electric cu autonomie extinsă din industria auto. Ulterior lansării pe piaţa din S.U.A., Volt va fi comercializat pe pieţele internaţionale, începând cu Europa şi China, din 2011. În S.U.A., modelul Volt va fi disponibil cu un preţ de 41,000 $ (33,500 $, net, cu o scutire federală de impozit între 0 şi 7.500 $).

Chevrolet va oferi un program de leasing în S.U.A. cu o rată lunară de 350 $ timp de 36 de luni. Livrările de autovehicule Chevrolet Volt către clienţi sunt programate să înceapă în statele americane California, New York, Michigan, Connecticut, Texas, New Jersey şi în zona Washington, D.C. spre sfârşitul anului; producţia modelului va fi limitată.

"Dacă Chevrolet Volt ar fi un butic, astăzi ar fi ziua în care afişul din vitrină ar fi în sfârşit întors şi ar spune "Deschis", a declarat Joel Ewanick, Vicepreşedinte de Marketing pentru General Motors S.U.A. "Chevrolet Volt va fi cel mai bun autovehicul din clasa sa ... Niciun alt producător de autovehicule nu oferă un model cu propulsie electrică care poate fi folosit zilnic şi condus oriunde, oricând. Volt va avea echipamentele standard ale unui autovehicul care costă mult mai mult."

Chevrolet Volt este singurul autovehicul electric de pe piaţă care poate funcţiona pe orice vreme şi în orice condiţii de conducere, fără limitări şi fără grija de a rămâne în pană în urma descărcării bateriei. Acesta are o autonomie totală de peste 500 de kilometri şi funcţionează în permanenţă cu energie electrică. Volt parcurge primii 60 de kilometri fără consum de benzină şi emisii de gaze de eşapament, folosind energia electrică stocată în bateria litiu-ion de 16 kWh. Când bateria din dotare se descarcă, un generator cu motor funcţionează continuu pentru a extinde autonomia cu încă 450 de kilometri cu un rezervor plin de benzină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.