Lansarea Nissan

Deşi poate părea o ştire veche de zeci de ani, Nissan abia anul viitor va fi prezent oficial pe piaţa din Coreea de Sud.

Lansarea Nissan Lansarea Nissan
In ziua de azi, când fiecare producător încearcă să-şi solidifice prezenţa pe pieţele de desacere, nici prin gând nu ţi-ar fi trecut că un constrcutor de talia lui Nissan nu ar fi prezent pe o piaţă aşa de importantă precum cea din Coreea. Divizia de lux a producătorului japonez se afla dejă pe piaţa locală de doi ani, urmând ca Nissan să-şi deschidă un dealer local în următoarele luni.

Primul model comercializat va fi crossover-ul Rogue şi va fi urmat de Murano şi Altima. Mişcarea a fost amplificată de succesul mărcii Infiniti, care în doar doi ani de activitate a reuşit cu uşurinţă să-şi facă loc în segmentul mărcilor de lux.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.