Lansarea unui nou model mini de la Fiat

Fiat are în vedere construirea unui nou automobil din clasa mini, acesta fiind unul dintre noile modele prevăzute pentru producţie în perioada următoare, transmite Reuters.

Lansarea unui nou model mini de la Fiat Lansarea unui nou model mini de la Fiat

Fiat ar putea să lanseze în 2009 un model din clasa mini pentru producţia perioadei următoare, în contextul creşterii cererii pentru vehicule cu costuri scăzute şi cu grad redus de poluare, dar cu utilitate ridicată.

"Acesta este unul dintre planurile avute în vedere, alături de alte proiecte", a declarat directorul general al grupului auto italian, Sergio Marchionne, la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt. Fiat este recunoscut mai ales pentru vehiculele mici, segment pe care a avut mult succes cu modelul Panda, iar, mai nou, cu Fiat 500, pentru care se înregistrează un număr tot mai mare de comenzi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.