Lasă motoarele, hai la Marea Pedalare până la mare!

Fii primul care descoperă marea anul acesta, vino cu noi la Marea Pedalare! Pe 18 şi 19 aprilie, ia-ţi bicicleta cu tine şi hai cu noi spre litoral, pe un traseu nou şi mai frumos, pentru un weekend de neuitat!

Lasă motoarele, hai la Marea Pedalare până la mare! Lasă motoarele, hai la Marea Pedalare până la mare!

Te asteptam cu drag la “Marea Pedalare” (18-19 aprilie).

La ultimele trei evenimente, s-a optat pentru drumul către Navodari, via Amara, doar că în acest an, traseul va fi modificat. Tot mai mulţi dintre cei care au participat la ediţiile precedente şi-au manifestat dorinţa să parcurgă alt drum. Astfel, am ales să mergem la Vama Veche, via Călăraşi. Drumul este superb, dar va necesita mai mult efort din partea voastră în a doua zi de pedalat.

CARE ESTE TRASEUL?

~ 298 km, in doua zile de pedalat:
Sambata, 18 aprilie : Bucuresti – Călăraşi(121km)
Duminica, 19aprilie : Călăraşi – Vama Veche (175km)
Plecarea se face din Bucuresti, sambata dimineata, ora 9:00.

Dupa ce am pedalat spre mare trei ani la rand, continuam si in 2015 cu inca o experienta de neuitat. Pastrand traditia, speram sa atragem participanti de toate varstele si sa promovam mersul cu bicicleta ca stil de viata, sport si activitate de recreatie.

Nu cautam profesionisti, ci oameni care doresc sa evadeze din rutina cotidiana intr-o expeditie de tinut minte!
Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi cateva ture cu bicicleta inaintea evenimentului pentru a te obisnui cu distantele lungi si cu statul in sa pe parcursul mai multor ore, sa te asiguri ca bicicleta ta nu are probleme, si sa te pregatesti cu multa voie buna.

Ce mai astepti?

Inscrie-te AICI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.