Lecţie de supravieţuire: A stat şase zile blocată în maşină în urma unui accident

O belgiancă a supravieţuit după ce a rămas blocată timp de şase zile în maşină în urma unui accident. Maşina acesteia s-a răsturnat într-un şanţ, fiind imposibil de observat de pe şosea.

Lecţie de supravieţuire: A stat şase zile blocată în maşină în urma unui accident Lecţie de supravieţuire: A stat şase zile blocată în maşină în urma unui accident

Belgianca a îndurat un adevărat calvar până în momentul în care maşina ei a fost găsită într-un şanţ acoperit cu crengi şi tufişuri. Situaţia a fost cu atât mai dramatică cu cât aceasta a trebuit să îndure o perioadă de caniculă extremă, cu temperaturi care au depăşit 40 de grade Celsius.

Accidentul s-a produs seara târziu, pe când Corine Bastide se întorcea de la serviciu. Belgianca a piedut controlul volanului într-un sens giratoriu, iar maşina s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Când şi-a revenit din şoc, povesteşte Corine, a auzit telefonul mobil sunând, dar nu a putut răspunde deoarece nu-şi putea mişca mâna şi piciorul stâng.

”La început, era o căldură sufocantă şi am reuşit să deschid o portieră, cu piciorul. În weekend a început să plouă şi era agreabil, dar, pe de altă parte, a trebuit să dorm în apă două nopţi, sâmbătă şi duminică, când a plouat mult şi era foarte frig”, povesteşte belgianca. 

În cele din urmă, strigătele ei au fost auzite de alţi şoferi, la aproape o săptămână după ce familia o dăduse dispărută. Corinne Bastide a suferit mai multe operaţii şi medicii spun că viaţa ei nu mai este în pericol. A rămas însă cu pareză pe partea stângă.

sursa: digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.