Lecţie pentru teribilişti: nu ştie să facă drift, dar e suficient de prost să se răstoarne!

Se poate face drift cu orice maşină având tracţiune spate. Da - condiţia fiind să ai şi cunoştinţe, experienţă şi, mai ales, capul pe umeri. Ceea ce nu se poate spune în cazul tânărului rus de faţă...

Am putea spune că e o scenă clasică de teribilism, în care nişte tineri din Rusia îl filmează pe cel mai năzdrăvan dintre ei - care, probabil, conduce maşina părinţilor... Pardon, nu o conduce, încearcă, fără a reuşi, să facă drifting cu Lada. Totul se petrece pe drumul public, dar, din fericire, tânărul teribilist de la volan nu implică pe nimeni în vreun accident.

Totuşi, distracţia (sau, mai degrabă, torturarea maşinii) se termină într-un mod aproape normal. De nepreţuit faza de la finalul filmuleţului - oare ce spune "pilotul": "Aoleu, să vezi ce-mi face tata"?

Nu stie sa faca drift, dar nu se lasa pana nu ne arata cat de prost e! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.