Legătura de suflet dintre cea mai tare maşină sport germană şi broscuţa Oac (galerie foto)

Nu mai încape îndoială

Legătura de suflet dintre cea mai tare maşină sport germană şi broscuţa Oac (galerie foto) Legătura de suflet dintre cea mai tare maşină sport germană şi broscuţa Oac (galerie foto)

E lesne de observat legătura dintre o broscuţă şi Porsche. De unde şi legătura dintre Beetle – care înseamnă totuşi gândac din familia coleopterelor – şi porecla “broscuţă”. Şi în germană, porecla e tot din aceeaşi familie de insecte, numai că la ei se spune Kaefer. Ferdinand Porsche a declinat forma maşinii populare pe care i-a cerut-o Hitler în cea a unei maşini sport care avea să devină o referinţă pentru cele mai tari maşini sport din lume. Şi azi e la fel, nu s-a schimbat nimic.

Porsche a vrut să aducă un omagiu copilăresc modelului 911 3.0 şi a construit din piese Lego un 3.0 Turbo la scară 1:1. Ok, maşina de jucărie nu respectă la milimetru elementele modelului real, însă confirmă fără dubii asemănarea clară dintre Porsche-le clasic şi o broască. Ochii ei spun oac!

Porsche 911 Turbo 3.0 Lego (galerie foto)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.