Legătura tată fiu, sau cum să-ţi dai fiul într-un Corvette Z06

Pasiunea pentru maşini nu are limite, iar atunci când părinţii vor cu orice preţ ca odraslele lor să le calce pe urme aceştia recurg la diverse forme de convingere.

Poate fi considerat un tată de treabă de către unii, sau un tată iresponsabil de către alţii. Un părinte îşi ia copilul la o "tură" într-un Corvette Z06, pentru ai arăta băiatului cum trebuie să se "dea" cu maşina.

După expresia feţei din timpul "cursei" putem să înţelegem "plăcerea" baiatului, dar reacţia de la sfărşit face toţi banii. Însă cel mai bine urmăriţi video-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.