Legea Volkswagen abolită

Curtea europeana de justiţie a abolit astăzi legea "Volkswagen" menită să impiedice preluarea constructorului german de o forţă străină.

Legea Volkswagen abolită Legea Volkswagen abolită
Decizia curţii europene a arătat că Republica Federală Germană a eşuat în a-şi respecta obligaţiile de respectare a mişcării libere de capital în Uniunea Europeana. Cu aceasta lege abolită, Porsche poate acum să-şi exercite o mai mare influenţă în cadrul grupului.

De altfel Porsche nu a facut nici un secret din faptul ca este interesat să cumpere pachetul majoritar de la Volkswagen, asa cum foarte bine a declarat CEO-ul companiei, Wendelin Wiedekin într-o declaraţie relatată mai pe larg aici
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.