Lexus CT 200h a primit un facelift. UPDATE

Autor: Iulian Dnistran 27 nov. 2013 Știri auto

Lexus CT 200h, maşina care este – potrivit Lexus – prima compactă premium hibridă din lume, a primit un facelift discret înainte de lansarea oficială la Salonul Auto Guangzhou din China. Nu la Salonul Auto Los Angeles şi nici la Salonul Auto Tokyo, ci la Guangzhou.

În fotografiile publicate de japonezi se observă o nouă grilă a radiatorului, care se încadrează acum în limbajul de design folosit pe celelalte modele Lexus. De asemenea, există un nou look pentru jante, precum şi câteva schimbări discrete pentru partea din spate.

În interior, clienţii primesc un nou volan, împrumutat de la fratele IS, în vreme ce lista de opţiuni va include acum o nouă culoare pentru tapiseria din piele, denumită Topaz Brown, şi un panou de bord digital cu diagonala de 4,2 inci.

Potrivit reperzentanţilor companiei japoneze, emisiile de dioxid de carbon ale lui CT200h facelift sunt acum mai mici decât ale modelului pe care îl înlocuieşte, ajungând la 88 g/km în cazul modelelor cu jante de 16 inci (94 g/km înainte), respectiv 82 g/km pentru maşinile cu jante de 15 inci (87 g/km înainte).

Lexus CT 200h este un hatchback compact care folose.şte un sistem de propulsie hibrid asemănător cu cel montat în familista hibridă Toyota Prius.  Lansarea iniţială a avut loc la Salonul Auto Geneva 2010.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide