Lexus IS-F Racing Concept

Deşi momentan prezenta celor de la Lexus în motorsport este redusă, în curând acest lucru se va schimba, iar noul IS-F Racing Concept va da tonul.

Lexus IS-F Racing Concept Lexus IS-F Racing Concept
Salonul Auto de la Tokyo de la început de an reprezintă evenimentul perfect de prezentare al modelelor modificate, fiind un echivalent asiatic al fratelui mai celebru Sema Show. Cu aceasta ocazie Lexus va lansa şi IS-F Racing Concept, constructorul japonez fiind destul de zgârcit cu informaţiile, mulţumindu-se să prezinte o singură poză pe site-ul oficial al salonului. Mai multe detalii vom avea la deschiderea evenimentului asiatic, pe 11 ianuarie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.