Lexus IS facelift

Producătorul japonez pregăteşte pentru anul viitor un facelift al modelului IS, versiune ce va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Paris. Acum avem poze şi cu versiunea destinată bătrânului continent.

Lexus IS facelift Lexus IS facelift

Modificari estetice minimeUn facelift rapid ne duce cu gândul la o necesitate de revigorare a modelului, iar acest lucru se face prin schimbări masive. Curios, aceastea nu se observă în noile poze oficiale. Ce se poate vedea totuşi, sunt noile oglinzi cu semnalizatoare integrate, o grilă faţă uşor revizuită, blocuri optice spate schimbate, noi jante şi un câteva culori exterioare în plus.

În interior, modificările sunt de detaliu şi dotări disponibile. În termeni de mecanică, avem o suspensie revizuită, o direcţie îmbunătăţită şi Vehicle Dynamics Integrated Management în standard cu buton de oprire. Preţurile vor fi cu aproximativ 1% mai mari, din cauza creşterii costurilor legate de materialele de fabricaţie. Mai multe detalii vom avea în apropierea Salonului Auto de la Paris.

VEZI TOATE ANUNTURILE LEXUS

Lux tipic Lexus

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.