Lexus LF-A

Lexus LF-A a fost surpins alergând în teste pe circuitul de la Nurburgring fără camuflajul binecunoscut aplicat pe prototipuri.

Lexus LF-A Lexus LF-A

Site-ul www.autoblog.com prezintă primele imagini ale protopitului Lexus LF-A surprins pe circuitul de la Nurburgring. Designul supercar-ului japonez este asemănător cu cea de-a doua varinată a conceptului Lexus LF-A prezentat la Salonul Auto de la Detroit din acest an. Lexus-ul este propulsat de un motor V10 care dezvoltă o putere de 500 CP. Debutul oficial al japonezei se va face, probabil, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.