Lexus LF-A Roadster Concept

Lexus a aruncat la Salonul Auto de la Detroit mănuşa celor de la Ferrari sau Lamborghini prin prezentarea versiuni roadster a conceptului LF-A.

Lexus LF-A Roadster Concept Lexus LF-A Roadster Concept
Prezentat cu un an în urmă la Salonul Auto de la Detriot în versiunea coupe, Lexus LF-A Concept a fost răspunsul niponilor la supersportivele europene precum Ferrari sau Lamborghini. Prin lansarea noii versiuni roadster a bolidului nipon în cadrul Salonului Auto de la Detroit din acest an, japonezii îşi întăresc şi mai mult poziţia faţă de competiţia din Europa. LF-A Roasdter Concept, este propulsat de acelaşi motor V10 de 500 CP de 5,0 litri, care echipează versiunea coupe, atingând viteze de peste 321 km/h în condiţii de circuit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.