Lexus ne prezintă bicicleta 4x4

Biciclete ce poartă numele unor producători renumiţi de maşini am mai văzut. Însă această este originală printr-un aspect, o semnătură tipică Lexus.

Lexus ne prezintă bicicleta 4x4 Lexus ne prezintă bicicleta 4x4

Scump pentru ce?Toyota, ca un promotor în domeniul maşinilor hibride, nu s-a sfiit să-şi împrumute acest atribut mărcii de lux din grup, Lexus. Iar acesta l-a implementat până şi în biciclete. Exemplarul alăturat, a fost prezentat iniţial anul trecut, este realizat din fibră de carbon şi are o cutie de viteze cu 8 trepte, electrică. În butucul din faţă, un motor electric de 240w asigură transmisia integrală sau doar tracţiunea, atunci când biciclistul vrea de exemplu să se odihneasă.

Bateria Litiu-Ion de 25,9 V pune în mişcare motorul în două moduri: eco şi power, şi în plus, poate fi şi încărcată pe frânare. Conceptul în sine este foarte interesant, însă întrebarea rămâne: cu ce este acesta mai eficient decât o simplă bicicletă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.