Lexus RX - schiţe

Noul RX se pare că nu va renunţa la stilul de design feminizat, dar urmează să fie mai mare, mai încăpător şi mai plin de gadgeturi.

Lexus RX - schiţe Lexus RX - schiţe
Conform celor de la Auto Express, viitorul Lexus RX vrea să fie un competitor serios pentru BMW X5, astfel că dimensiunile mai mari pot prefigura un al treilea rând de scaune. În mare, designul va reprezenta o evoluţie, cu accentul pus pe o subliniere a imaginii de marcă, prin preluarea, în partea frontală, a unor detalii de la recentele concepte, bazate pe stilul "L-Finesse". Cel mai probabil, debutul noului model va avea loc la Salonul Auto de la Tokyo din 2009.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.