Lexus RX400h pentru poliţie

Lexus RX 400h a fost prezent la cea mai mare conferinţă a poliţiei din Swindon, Anglia, demonstrându-şi calităţile care îl fac modelul potrivit pentru munca poliţiei.

Lexus RX400h pentru poliţie Lexus RX400h pentru poliţie
Lexus deţine cea mai largă gamă de maşini cu propulsie hibridă de pe piaţa auto. Acum, agenţii de poliţie apelează la aceste modele de maşini, declarându-se foarte mulţumiţi de performanţe. Stephan Botham, managerul serviciilor şi echipajelor de poliţie din Anglia, a declarat că au fost impresionaţi de performanţa maşinilor Lexus şi chiar au distribuit o parte din acestea pentru mai multe operaţiuni ale poliţiei. Conferinţa la care a fost prezentat modelul hibrid este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate forţelor de ordine din Anglia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.